fbpx

Al enkele maanden voel je het baby’tje dat er tegelijk is en nog niet is in jouw buik. Laat dit net genoeg zijn om je bolle buik, je mooie glow met een zwangerschapsshoot vast te leggen in beelden die even uniek zijn als het wezentje in je buik.

Zwangerschapsshoot

Laat dit net genoeg zijn om jou, met je mooie energie, en het kindje in je buik te laten vastleggen tijdens een zwangerschapsshoot door een professioneel fotograaf.

Echt bijzondere foto’s van je zwangerschap

Een gewone foto van je bolle buik kan wellicht de papa-in-spé ook wel maken. Zoek je echt bijzondere beelden van je bolle buik, dan is een zwangerschapsshoot door een professionele fotograaf een echte aanrader.

Vergis je niet, het gaat hier niet om een saaie studioshoot. Nee, jullie foto’s worden gemaakt op een aparte locatie – al dan niet door jou gekozen.

Heel vaak kies ik als locatie je eigen stek: een geborgen plek waar je je echt thuis voelt.

De mooiste herinneringen “schrijf” je nu eenmaal op

Na de zwangerschapsshoot bekijken we samen de reportage. Ik verzeker je: je zal versteld staan van de beelden.

Je kiest de mooiste beelden uit voor je fotoalbum. Geen eenvoudige keuze, ik ondersteun je graag bij het selecteren van de foto’s. Ook geef ik advies over de meest geschikte foto-albums. Zo heb je een album om voor altijd te koesteren en later ooit aan je kindje te tonen.

Boek meteen je fotoshoot

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Misschien heb je hier ook wel interesse in?

Download InfoBrochure

Download InfoBrochure